Vereniging Ondernemend Diemen | Verrijn Stuartweg 52 | 1112 AX Diemen | info@od-diemen.nl

DDD Filmavond

18 mei 2018 00:00

 

 
Sophie Tjebbes is een van de initiatiefnemers van Daarom Duurzaam Diemen en heeft een prijs gewonnen bij de Daarom Diemen Challenge. Hiermee kan zij een filmavond organisatie waarbij zij de leden van Ondernemend Diemen ook graag wil uitnodigingen. Zie hieronder haar uitnodiging.
 
Dag allemaal,
 
Recent heb ik meegedaan aan de Daarom Diemen Challenge en een prijs gewonnen waardoor ik de filmavond die ik wilde gaan organiseren gratis aan mensen kan aanbieden. 
 
In samenwerking met Theater de Omval organiseer ik vanuit Daarom Duurzaam Diemen op 18 mei een avond over duurzaam eten. We vertonen gratis de film Cowspiracy. Daarvóór kun je heerlijk duurzaam eten in Café Blauw van het theater en na afloop maakt Marloes Boere van ProVeg een vertaling van de film naar Nederland.
 
Het belooft een hele leuke en interessante avond te worden! Help je er een succes van te maken? Bestel dan je gratis kaart hieronder en nodig al je vrienden en collega's uit!
 
Je kunt via het DDD event op FB vrienden uitnodigen en delen op je eigen pagina. https://www.facebook.com/events/363027767532277/?ti=icl
 
Bestel een gratis ticket op: https://www.theaterdeomval.nl/theater-film/?titel=Cowspiracy:-The-Sustainability-Secret--i.s.m.-Daarom-Duurzaam-Diemen&p=detail.aspx&v=63061
 
OP = OP :-)
 
Groet!
 
Sophie