Vereniging Ondernemend Diemen | Verrijn Stuartweg 52 | 1112 AX Diemen | info@od-diemen.nl

Inspiratie bijeenkomst bij SV Diemen

28 mei 2018 van 17:00 tot 20:00

 

NETWERKAVOND ‘DE VOORZET’

 

sv Diemen wil graag over de grenzen heen kijken en gaan teamen met de ondernemers in Diemen. Voetbal geeft een saamhorigheidsgevoel en een samen sterk zijn. Maar biedt ook een hoop plezier en entertainment. Zij willen met ondernemers op zoek gaan hoe sport en ondernemers op een nieuwe manier met elkaar kunnen laten samenwerken. Zonder de verplichte borden langs het veld of banner op de site.

 

Om samen warm te lopen zijn er een drietal sprekers uitgenodigd die al flink aan het scoren zijn.

 

Eduard Postumus Meyjes van Picnic

Eduard Posthumus Meyjes, direct betrokken bij de last-mile delivery, neemt je mee in de visie en missie van Picnic. Waarom werkt de vernieuwende aanpak? Wat zijn cruciale zaken om succes te boeken en hoe vult Picnic dat in? Laat je inspireren door dit ondernemersverhaal.

 

Gijs van der Pol, eigenaar en oprichter van Foundeers

Foundeers is een social e-commerce platform dat de doelen van clubs, bedrijven en consumenten samenbrengt. En daar alle drie wijzer van worden. Gijs laat zien wat de succesformule van is. Iedereen wint namelijk met Foundeers.

 

Bert van Oostveen, oud-directeur van de KNVB

Als referee en spreekstalmeester zal Bert van Oostveen de avond en brainstorm achteraf in banen leiden. Maar zal een slimme sliding of doordachte schouderduw toelaten. Zolang het maar in het voordeel van de sport en ondernemer is.

 

U bent van harte welkom op deze interessante avond. 

 

Met vriendelijke groeten,

Joop Saan mede namens Henk van der Weele (SV Diemen)

Meld u aan voor dit evenement!

Uw naam *
Organisatie * Woonplaats
Adres Postcode
E-mailadres * Telefoonnummer *
Opmerkingen
Aanmelden