Vereniging Ondernemend Diemen | Verrijn Stuartweg 52 | 1112 AX Diemen | info@od-diemen.nl

Open Coffee

 

Diemen telt veel ZZP-ers en andere kleinere bedrijven. Maar kennen die elkaar ook? Vaak niet. En dat is jammer, want je kunt elkaar inspireren, kennis delen en met elkaar samenwerken. Met Open Coffee heeft Diemen elke maand een informele bijenkomst, waar u als ondernemer andere ondernemers kunt ontmoeten.

 

Laagdrempelig

De Open Coffee is en landelijk initiatief en wordt in steeds meer plaatsen in Nederland georganiseerd. Open Coffee is zeer laagdrempelig, je hoeft geen lid te zijn en je komt langs als het je schikt. Er zijn geen entree- of deelnamekosten aan de verbonden: iedereen betaalt gewoon zijn eigen consumpties. Daarnaast is er een Open Coffee Diemen LinkedIn Group, hier is meer info te vinden over de locatie/tijd en de mogelijkheid om digtaal met elkaar te communiceren.


Open Coffee is een prima instrument voor ZZP-ers, maar de bijeenkomsten zijn ook bedoeld voor MKB-ers, winkeliers en grote bedrijven. Die onderlinge contacten zijn nou juist zo interessant, want grote en kleine bedrijven hebben elkaar veel te bieden.