Vereniging Ondernemend Diemen | Verrijn Stuartweg 52 | 1112 AX Diemen | info@od-diemen.nl

Zaai en Ondernemend Diemen Diner

23 april 2018 van 17:00 tot 22:00

 

Alleen toegankelijk voor leden.

 

Geachte leden,

 

Het bestuur is volop bezig om een zeer inspirerende avond voor u allen te organiseren. Wij zijn dan ook verheugd u meer over de inhoud te kunnen meedelen.

 

17:00 Ontvangst

Wij ontvangen u graag vanaf 17:00 voor een borrel bij de prachtige locatie Paviljoen Puur.

 

17:30 Gastspreker Arjan Dwarshuis

Waarna wij gastspreker Arjan Dwarshuis graag het woord geven. In 2016 heeft hij een nieuw wereldrecord gezet. In 366 dagen heeft hij 6852 vogelsoorten in 40 verschillende landen gespot. Hiermee heeft hij het voorgaande record welke op naam van de Amerikaan Noah Strycker stond met 6042 vogelsoorten verbroken. Hij zal ons vertellen over de de reis die hij heeft gemaakt en u meenemen in de wereld van vogel spotten.

 

19:00 Diner en Zaai deelnemers

In samenwerking met Paviljoen Puur hebben we een heerlijk 3-gangen diner geselecteerd. Tussen de gerechten door zullen de Zaai-deelnemers de welbekende elevator pitch aan u presenteren. De afgelopen periode hebben zij oa training gekregen om zich te presenteren en wij hopen ook dat u tijdens het diner deze startende ondernemers positieve feedback zal geven en adviezen voor de toekomst.

 

Het gaat een gezellige avond worden met de reeds 40 aanmeldingen. Tevens zijn wij verheugd u te kunnen melden dat ook onze Burgemeester Erik Boog en zijn partner Wahida Amier bij het diner aanwezig zijn.

 

Indien u reeds uw aanmelding heeft verzonden hoeft dit niet nogmaals. Nog geen aanmelding verzonden en u wilt wel aanwezig zijn? Hieronder kunt u aanmelden en u geeft eventuele dieetwensen bij de opmerkingen aan ons door.

Meld u aan voor dit evenement!

Uw naam *
Organisatie * Woonplaats
Adres Postcode
E-mailadres * Telefoonnummer *
Opmerkingen
Aanmelden