Amsterdam Light Event 7 december 2023

Op donderdag 7 december zijn we met een groep van 30 ondernemende Diemenaren naar het Amsterdam Light Festival gegaan. Om 18.15 uur werden we door een bus van Oostenrijk groep opgehaald bij het Diemerplein. Het was een luxe bus met grote, comfortabele stoelen. Een fijne manier om de korte trip naar de Amsterdam toren te maken, waar we werden opgehaald door de boot.

Bij de Amsterdam toren aangekomen, stond de schipper al op ons te wachten. Een prachtige boot lag in het water met een bar en heerlijke hapjes.

Samen voeren we langs de betoverende stralende kunstwerken die de kanalen van Amsterdam verlichten. Een sprankelend spektalen waarbij niet alleen de grachten maar ook de straten worden omgetoverd.
Verschillende internationale kunstenaars hebben hun lichtsculpturen in het thema “Licht en Verbindt” getoond, een thema Wat uitnodigt tot reflectie en verbondenheid in een wereld die vaak in duisternis gehuld ligt.

Aan boord werd er gezellig bij gekletst, er waren nieuwe ondernemers, oude bekende en trouwe leden. Ook werd er nog gezongen door zowel de bestuurder als een van de leden en sloten we na 2 uur varen en vele lichtsculpturen onze avond af.

Ieder die hierbij aanwezig was, bedankt voor de gezelligheid wij hebben er erg van genoten.

Categorie: