Ondernemend DiemenDinner 2022

135 135 mensen hebben dit evenement bekeken.

Het jaarlijkse evenement ‘Ondernemend Diemen Dinner 2022’ staat gepland op 27 oktober aanstaande. Graag nodigen wij u namens het bestuur uit voor deze bijzondere avond.

Als sprekers hebben wij de heren Gisbert van Baalen en Arjan Dwarshuis gevraagd om een avond vullend inspirerend programma voor ons te verzorgen, onder andere bekend van de Vogelspodcast. Zij nemen ons mee in het vogelspotten en de wondere wereld van de kunst. Uiteraard wordt de avond geheel verzorgd met een diner bij Paviljoen Puur.

Gisbert van Baalen (1988) studeerde Business Administration aan de VU te Amsterdam waarna hij zijn loopbaan begon in verschillende marketing-sales functies bij onder andere Microsoft en PICNIC. Eind 2019 gooide hij het roer om en volgde zijn passie: kunst. De bevlogen kunstliefhebber vertelt graag over de kunst van het maken en het delen. Zijn kracht ligt in het vertellen van verhalen, bedenken van ideeën en deze omzetten in een product. Sinds zijn koerswijziging lanceerde hij dan ook de podcasts “Dat kan mijn kleine nichtje ook”, samen met Noortje Veldhuizen.

Arjan’s fascinatie voor vogels begint als hij nog in de wieg ligt en zijn eerste woordjes brabbelt. Hij noemt zijn zwart-witte vogelknuffel Pica pica. Pas vele jaren later komt hij erachter dat dit de Latijnse naam voor Ekster is. Hij tekent vogels terwijl zijn klasgenootjes auto’s en kastelen tekenen. Als hij leert lezen krijgt hij van zijn ouders zijn eerste vogelboekje en met behulp van zijn opa’s oude verrekijker leert hij de vogels in zijn achtertuin herkennen.
Inmiddels is Arjan beroepsvogelaar. Hij is vogelgids, schrijft columns voor o.a. Natuurhuisje.nl, Vivara en Het Parool, heeft een maandelijkse blog bij Vivara en maakt de succesvolle podcast serie ‘De Vogelspotcast’. Tevens schuift hij regelmatig aan bij praatprogramma’s en is ambassadeur van het IUCN NL Landaankoopfonds. In 2016 verbreekt hij een wereldrecord door in een jaar tijd 6852 verschillende vogelsoorten waar te nemen. Hierover schrijft hij het boek ‘Een Bevlogen Jaar’. Ook wordt de bekroonde documentaire ‘Arjan’s Big Year’ over dit avontuur gemaakt. In het voorjaar van 2022 verscheen zijn boek ‘zomergasten, doortrekkers en overwinteraars’. Arjan studeerde archeologie en biologie aan de RUG en behaalde een master in de landschapsarcheologie aan de VU.

Wij hopen u 27 oktober te verwelkomen!

Aanvullende details

Locatie 2 -

Datum 2 test - 28 september 2022

 

Datum en tijd

27 oktober 2022 vanaf 17:00
 

Einddatum registratie

25 oktober 2022

Share With Friends