Evenementen

Jaarlijks organiseren wij als Ondernemend Diemen diverse evenementen. Tijdens deze evenementen kun je als Diemense ondernemer interessante contacten ontmoeten, mensen spreken met een ingang bij mogelijke opdrachtgevers, samenwerking met andere bedrijven bespreken of gewoon een gezellige middag of avond hebben. Het karakter van onze evenementen is open en informeel.

Afb6_1x

De netwerkborrel geeft u de gelegenheid om op een prettige en informele manier contacten te leggen met andere ondernemers in onze gemeente.

Het jaarlijkse Ondernemend Diemen Diner geeft je als ondernemer de kans om mede-ondernemers te ontmoeten, contacten te leggen met de ambtenaren van de gemeente Diemen onder het genot van een heerlijk diner en inspirerende sprekers. De avond staat altijd in het teken van de actualiteit, bijvoorbeeld de gemeenteraadsverkiezingen. 

Foto's: Trudy Kroese

Bedrijfsbezoeken

Altijd leuk: een kijkje nemen in de keuken van een ander. Wat zit er achter die gevel van mijn buur-bedrijf? Hoeveel mensen werken er eigenlijk? Hoe is het bedrijf georganiseerd? Waar is men goed in? Interessant en zeker ook leerzaam. Daarom organiseert Ondernemend Diemen meerdere malen per jaar een bedrijfsbezoek binnen en buiten de gemeente Diemen.

Tijdens een bedrijfsbezoek krijgen de deelnemers een presentatie over het bedrijf, is er een rondleiding en uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna is er tijdens een borrel of een kop koffie (afhankelijk van het tijdstip van de bijeenkomst) uiteraard nog gelegenheid om informeel met elkaar na te praten en misschien nog interessante contacten te leggen.

Enkele voorbeelden

Foto's: Trudy Kroese

Vaart in Diemen

Jaarlijks organiseren wij samen met de Gemeente Diemen het ondernemers event “Vaart in Diemen”. Het event staat altijd in een actueel thema voor alle ondernemers, bijvoorbeeld duurzaamheid, veiligheid en duurzaamheid. In een sfeervolle ambiance wordt u bijgepraat over het onderwerp door onder andere hoogleraren, maar ook ervaringsdeskundige ondernemers. Het dynamische evenementen is in november altijd een mooie afsluiter van het jaar.