Pre summer BBQ 23 mei 2024

Pre summer BBQ 23 mei 2024

Wanneer

23 mei 2024    
16:00 - 21:00

Het is bijna zover – de zomer staat voor de deur en we kunnen niet wachten om samen met jullie het seizoen in te luiden tijdens onze pre-summer BBQ! Na een periode van hard werken en ondernemen, verdienen we het om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

Op 23 mei nodigen we jullie van harte uit om samen te komen voor een gezellige en informele barbecue. We zullen zorgen voor heerlijk eten, verfrissende drankjes en natuurlijk goed gezelschap. Het wordt een fantastische gelegenheid om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken.

We zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur te gast bij Rob Harms van Monarch Nederland B.V., Verrijn Stuartweg 43, 1112 AW in Diemen.
De BBQ zal verzorgd worden door Keurslagerij Piepenbrock sinds kort gerund door de nieuwe eigenaren Mattijs en Cindy Sasbrink.

Daarnaast nemen we afscheid van Joop Saan als voorzitter van Ondernemend Diemen. We bedanken hem gezamenlijk voor al zijn inzet in de afgelopen jaren.

Kom langs en laat ons samen de zomer vieren! Zet de datum alvast in je agenda en meld je hieronder aan. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien en er een onvergetelijke avond van te maken.