Nieuwjaarsborrel van 1 februari 2024

Een maand geleden hebben we met veel plezier genoten van een gezellige nieuwjaarsborrel van Ondernemend Diemen. Het was een uitstekende gelegenheid om samen te komen en het nieuwe ondernemersjaar feestelijk in te luiden, terwijl we ook terugkeken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en onze plannen voor 2024 bespraken.

Op 1 februari 2024 verzamelden we ons opnieuw voor een bruisende bijeenkomst, deze keer voor onze Ondernemend Diemen nieuwjaarsborrel bij House of Bird. Hoewel sommigen van ons in eerste instantie uitkeken naar een ijsbaan, bleek het uiteindelijk een schaatsbaan te zijn. Maar dat weerhield ons er niet van om volop te genieten van de avond!

House of Bird verwelkomde ons met open armen en bood een sfeervolle omgeving waar we konden genieten van heerlijke winterdranken zoals glühwein en verschillende speciaalbieren. Daarnaast werden er verrukkelijke hapjes geserveerd, waarvan we tijdens eerdere bezoeken aan dit etablissement al wisten dat ze van hoog niveau zouden zijn. Hoewel de schaatsbaan misschien niet werd gebruikt waarvoor hij bedoeld was, namelijk om daadwerkelijk te schaatsen, werd het al snel een speelveld voor diverse spelletjes en zelfs een heuse wedstrijd waarbij de score op een servetje werd bijgehouden.

Het hoogtepunt van de avond was echter de ontmoeting met nieuwe gezichten. Het was fantastisch om nieuwe leden te verwelkomen en hen te betrekken bij onze gemeenschap. Aan degenen die niet vaak aanwezig zijn bij onze bijeenkomsten: het was geweldig om jullie ook te zien en we hopen jullie vaker te mogen begroeten bij onze toekomstige evenementen.

Categorie: