Vaart in Diemen 2022 29 juni 2022

Vaart in Diemen stond dit jaar in het teken van duurzaam (net)werken. Vaart in Diemen. Het doet denken aan een event op het water, en wie weet gaat dat er nog van komen. Maar het staat voor de voortgang die we in Diemen hebben. Vaart in Diemen is het jaarlijks event dat we als Ondernemend Diemen samen met de Gemeente organiseren en staat open voor alle ondernemers in Diemen dit interesse hebben om geïnspireerd te raken en elkaar te treffen.

Het was een prachtige middag, woensdag 29 juni 2022, waarbij we met bijna 80 ondernemers uit Diemen bij elkaar zijn geweest bij House of Bird in het Diemerbos.

Onze burgemeester Erik Boog en wethouder EZ Jeroen Klaasse hebben iedereen namens de Gemeente welkom geheten bij dit event waarbij we elkaar voor het eerst sinds de Covid jaren weer live konden zien.

Het event werd weer op humoristische en vakkundige wijze geleid door Richard Engelfriet waarbij hij de sprekers van lokale Diemense ondernemers Gosling Coffee, House of Bird en Milieu Service Nederland, op zijn gekende wijze aan de tand voelde over hun visie op duurzaam ondernemen. Het was mooi om te zien dat de omvang van een bedrijf niets afdoet aan de missie om duurzaam te kunnen zijn.

Tijdens het event heeft Richard ons als publiek ook nog even aan de tand gevoeld en mochten we keuzes maken waarbij we naar links of rechts mochten stappen al naar gelang ons antwoord. Je begrijpt dat iemand die dan in het midden blijft staan ook even aan de tand wordt gevoeld ­čśë

Tijdens dit event heeft Joop Saan ook zijn terugtreden als voorzitter van Ondernemend Diemen aangekondigd. Hij heeft het spreekwoordelijke stokje overgedragen aan Robert Schulze. Robert is ondernemer in Diemen met een tweetal bedrijven, woont in Diemen en is al een aantal jaar bestuurslid van de vereniging.

Het was een gezellig samenzijn dat werd afgesloten met een borrel en een heerlijk walking dinner. Alles was geweldig verzorgd door onze gastheer House of Bird.

Impressie Vaart Diemen 2022
Foto’s: Trudy Kroese
Categorie: