Verslag DoMiBo 23 februari 2023

Donderdag 23 februari was de 1e DoMiBo van het jaar. Met 35 ondernemers uit Diemen en omgeving hebben we genoten van een heerlijk hapje en drankje op het kantoor van Micha Wijngaarde en zijn partners. Voor velen was het een leuke kennismaking met dit kantoor in de Arent Krijtstraat waar toch regelmatig wordt langsgereden, maar waarvan velen niet wisten wat zich er afspeelde.

Tijdens deze borrel hebben we een, zoals beloofd hele korte, ALV gehouden. De belangrijkst punten waren het bepalen van de contributie van 2023 welke is vastgesteld op het niveau van pre corona, het bespreken van de financiën van de vereniging en een vooruitblik op het jaarprogramma dat door het bestuur is opgesteld.

Na deze ALV heeft Micha een korte presentatie gegeven over zijn bedrijf en hoe hij samen met zijn partners diverse vastgoedlocaties herontwikkelt zodat mensen er prettig kunnen wonen en/ of werken.

Tijdens de borrel, waarbij ook een aantal mensen van de Gemeente aanwezig waren, hebben diverse Diemense ondernemers elkaar (opnieuw) ontmoet en bijgepraat. Iedereen was het erover eens dat we elkaar soms te lang en vaak te weinig zien. Dat gaat dit jaar anders worden.

Alles bij elkaar was het een zeer geslaagde avond en een mooi eerste event van 2023!

Op donderdag 23 maart is de volgende DoMiBo, dit keer bij Venduhuis De Eland & De Zon.

Check de evenementen agenda en geef je gelijk even op als je erbij wilt zijn.

Foto’s: Trudy KroeseImpressie DoMiBo 23 februari 2023

Categorie: