Verslag DoMiBo bij Demucho van 25 april 2024

Donderdag 25 april waren we met ongeveer 25 ondernemers te gast voor onze DoMiBo bij Demucho van Petra van Veelen en Nicolai van der Worp. Zij hebben het pand aan de Muiderstraatweg overgenomen en zijn dit nu aan het moderniseren waarbij de oude elementen van deze oude stencilfabriek niet uit het oog worden verloren. Zo staat er een oude Gestetner stencilmachine in de lobby en zijn de lampen de originele oude Philips fabriekslampen die in ere zijn hersteld.

Tijdens deze borrel heeft Jeroen Klaasse, wethouder EZ, Petra en Nicolai welkom geheten in Diemen alsmede hun eerste huurder Dignus Arbodienst, in de persoon van directeur Rolf de Vries.

Na het officiële welkom in Diemen hebben Petra, Nicolai en Rolf ons door het pand geleid en hebben we de ins & outs van de nieuwe werkplekken van Dignus meegekregen. Wat een heerlijk werkplek, uitkijken op het water van de Weespertrekvaart.

Vervolgens hebben we met elkaar nog een lekker hapje en drankje gedaan om rond 19.00 uur

Erg leuk dat er weer nieuwe ondernemers in Diemen zijn neergestreken en dat ze ook gelijk lid zijn geworden van onze vereniging.

Wil je in contact komen met Petra om eens te praten over de mogelijkheden om jouw bedrijf ook in dit mooie centraal gelegen pand te vestigen, check dan de LinkedIn van Petra.

Ben je benieuwd naar wat een arbodienst als Dignus voor je kan betekenen? Neem dan eens contact op met Rolf.

We kijken uit naar ons volgende evenement en hopen jullie daar allemaal in groten getale te zien.

Categorie: