Verslag Ondernemersdiner Paviljoen Puur 27 oktober 2022

Het was een heerlijke donderdagmiddag in oktober, het zonnetje scheen volop. Samen met een dertigtal liefhebbers zijn we de Diemense weide bij Paviljoen Puur ingetrokken onder de enthousiaste leiding van ’s lands meest bekende vogelaar Arjan Dwarshuis en zijn sidekick Gisbert van Baalen. Luister ook eens hun podcast https://podcastluisteren.nl/pod/De-Vogelspotcast

Arjan heeft ons diverse vogels laten zien waarvan één blijkbaar nogal zeldzaam is om hier in de regio gespot te worden. Enthousiasme en hilariteit alom. Voor veel ondernemers was het ook een wandeling door een gebied waar men niet vaak komt, toch mooi om zo samen een prachtig stukje Diemen te ontdekken.

Na de wandeling sloten nog eens een dertigtal ondernemers aan bij Paviljoen Puur om daar met elkaar te genieten van goed gezelschap, een heerlijk diner en een hilarische presentatie van Arjan en Gisbert. Wie wist dat vogelaars zoveel humor hebben?

Al met al was het weer een geslaagd event waarbij er ruimschoots de tijd was voor alle aanwezige ondernemers om lekker even met elkaar bij te kletsen.

Foto’s: Trudy Kroese

Sfeerimpressie Ondernemersdiner Paviljoen Puur d.d. 27 oktober 2022

Categorie: